Nieuwsbrief voorjaar 2015

Rechtsbijstand én vrije advocaatkeuze

De voordelen van collectiviteit, de pluspunten van keuzevrijheid. Die combinatie biedt de Collectieve Rechtsbijstandsverzekering. Daarbij bent u verzekerd van hulp door juridisch specialisten van de verzekeraar. En kunt bij bepaalde kwesties zélf uw advocaat kiezen.

Lees verder >>

Fusie of overname? Fuseer ook uw verzekeringen!

De sector is volop in beweging. Gedwongen door marktwerking en nieuwe manieren van vergoeden kiezen veel instellingen voor een fusie, overname of reorganisatie. Denkt u daar ook over? Vergeet dan niet uw verzekeringsportefeuille door te lichten!

Lees verder >>

Eindelijk: een goede verzekering tegen cyberrisico’s!

De behoefte was er al langer. En nu zijn ze er: verzekeringen tegen cyberrisico’s. Belangrijk, want de regels rond netwerkveiligheid en de privacy van klantdata worden snel strenger. De toenemende financiële risico’s voor uw organisatie kunt u nu gericht afdekken.

Lees verder >>

Consument verzekert prijsbewust; flinke groei Jeugdzorg zorgverzekeringen

Consumenten kiezen hun zorgverzekering steeds later én steeds prijsbewuster. Eind 2014 wisselden 1,15 miljoen Nederlanders (6,8%) van zorgverzekeraar. Zij kozen vaker een budgetoplossing en saneerden hun tandartspolis. Jeugdzorg zorgverzekering groeide flink.

Lees verder >>

 
 

Ga direct naar:

Zakelijke verzekeringen Aon

071 - 364 35 00
jeugdzorg@aon.nl

Bereikbaar van:
08.00 – 18.00 uur (ma t/m vr)