Nieuws voorjaar 2016

Let op: kies uiterlijk voor 1 oktober 2016 over WGA

Werkgever, wat gaat u kiezen rond de WGA? Gaat u publiek verzekeren via het UWV? Of toch liever ERD? Uiterlijk op 1 oktober 2016 moet u hebben gekozen; de nieuwe regels gaan op 1 januari 2017 in. Met goed advies kunt u veel geld besparen. Geen tijd te verliezen!

Lees verder>>

Meldplicht Datalekken: sinds 1 januari ook voor u

Sinds 1 januari geldt de Meldplicht Datalekken. Organisaties die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens, zijn voortaan verplicht om een datalek bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) te melden. Vaak moeten zij ook degene(n) informeren van wie de gelekte persoonsgegevens zijn.  De wet kan grote financiële gevolgen voor uw organisatie hebben.

Lees verder>>

Collectieve autoverzekering: ruime dekking, scherpe prijs!

Sinds 1 januari van dit jaar biedt Aon een nieuw collectieve autoverzekering. Deze is specifiek voor de branches MOgroep, Kinderopvang en Jeugdzorg. Die geeft tijdens elke reis of rit geruststellende dekking. Tegen een verrassend scherpe premie, dankzij het voordeel van de collectiviteit.

Lees verder>>

Privéproblemen van uw mensen gaan u ook aan

Ziekteverzuim zit veel vaker ‘tussen de oren’ dan het lijkt. Uit onderzoek blijkt zelfs dat het meeste verzuim een niet-medische oorzaak heeft. Stress is een grote boosdoener, op het werk of thuis. Meer en meer is dat ook een zaak van u, de werkgever!

Lees verder>>

Laat u uw auto het stuur overnemen?

Stelt u voor: u stapt in uw auto en u wordt automatisch naar de plaats van bestemming gebracht. U zet uw stoel in de relax stand en handelt wat e-mailtjes af op uw iPad... Het is een toekomstbeeld dat binnenkort verwezenlijkt wordt.

Lees verder

 
 

Ga direct naar:

Zakelijke verzekeringen Aon

071 - 364 35 00
jeugdzorg@aon.nl

Bereikbaar van:
08.00 – 18.00 uur (ma t/m vr)