Voordelen
  • Een kwalitatieve oplossing voor kleine én grote leden
  • Verzekeringen gezamenlijk ontwikkeld en afgestemd op uw risico's
  • Lagere premies en betere dekking door collectieve inkoop
  • Voordelen en gemak van één tussenpersoon
 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Elke instelling kan ermee te maken krijgen: schadeclaims. Een cliënt die zijn been breekt door uw nalatigheid of een werknemer die onbedoeld materiële schade veroorzaakt. Om u te wapenen tegen schadeclaims, kunt u een beroep doen op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Jeugdzorgverzekeringen en Aon. Zo bent u verzekerd tegen materiële schade, letselschade en de eventuele schade die hieruit voortkomt. Hieronder vallen ook op geld waardeerbare gevolgschade en smartengeld.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Door onze jarenlange expertise weten wij dat de wensen en behoeften van Jeugdzorg-instellingen sterk kunnen verschillen. Neemt u daarom contact op met Aon voor een gerichte offerte. Telefoon 071 – 364 35 00, E-mail jeugdzorg@aon.nl.

Voor wie?

Deze verzekering geldt voor directie, bestuur, commissarissen, medewerkers, personeelsverenigingen, stagiaires, cliënten, patiënten, pupillen en vrijwilligers die werkzaam zijn bij uw onderneming/instelling.

 
 

Ga direct naar:

Zakelijke verzekeringen Aon

088 - 810 81 71
ondernemingen.team1@aon.nl

Bereikbaar van:
08.00 – 18.00 uur (ma t/m vr)
Coronavirus

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft hoe te handelen met en rond het Coronavirus. Deze link geeft u hier duidelijkheid over. Wij adviseren u deze lijn te volgen. Indien er nieuwe of actuelere informatie komt zullen wij dit op deze plek met u delen.